MES 2023 (Materials, Eurofinish en Surface) – 15 juni 2023

Mikrocentrum, VOM en ION presenteren een informeel event opgebouwd rond 6 thema’s waar kennisdeling, inspirerende demo’s en volop netwerkmogelijkheden centraal staan. Ook biedt MES 2023 een gevarieerd congresprogramma om je te verdiepen in actuele topics en uitdagingen.

MES 2023 – Het verbindend kennis- en netwerkevent in de Benelux over duurzame materialen en oppervlaktetechnieken.

Datum: donderdag 15 juni 2023
Tijd: 9:00 tot 18:00 uur
Plaats: NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven (Nederland).
Informatie en inschrijven (als deelnemer of als bezoeker): https://mes.vom.be/

Duurzaamheid is niet langer een keuze: grondstofschaarste, maar ook het klimaat en de energietransitie maakt het investeren in duurzame materialen, coatings en een slimme productieomgeving essentieel. MES 2023 (Materials, Eurofinish en Surface) biedt een compleet overzicht van duurzame technische oplossingen en kansen rondom materialen en oppervlaktetechnieken. Bovendien verbindt MES 2023 maakbedrijven, toeleveranciers, kennisinstellingen en overheden met elkaar om cross-overs tussen de sectoren te bevorderen en samenwerkingen in de waardeketen te realiseren.

Thema’s:

  • Meten is weten
  • Energie- en milieumanagement
  • Levensduur en kwaliteit
  • Materialen en coatings van de toekomst
  • Zorgeloos uitbesteden
  • Efficiënt en verantwoord produceren