Ons FEMS-lidmaatschap betekent extra voordeel voor u

De Bond voor Materialenkennis (BvM) is lid bij de FEMS, de Federation of European Materials Societies en dat is alleen maar goed nieuws voor u! Waarom? Dankzij ons lidmaatschap bij de FEMS kunnen onze BvM-leden genieten van extra voordelen.

Ontdek hieronder welke dat zijn.

FEMS logo

De extra FEMS-voordelen op een rijtje:
Diverse kortingen
  • 15% korting op de conference fees voor deelname aan FEMS Euromat, de grootste conferentie voor materiaalkundig ingenieurs en materiaalkundig onderzoekers in Europa.
  • 15% korting op de conference fees voor deelname aan FEMS Junior Euromat, het tweejaarlijkse Europese treffen van jonge materiaalkundig ingenieurs en onderzoekers.
  • Een verlaagd tarief voor deelname aan “FEMS endorsed events”; als lid van de BvM mag u deelnemen aan het ledentarief van het organiserende nationale FEMS-lid. Wilt u bijvoorbeeld deelnemen aan een “FEMS endorsed course” van het Duitse DGM of een “FEMS endorsed conference” van het Portugese SPM, dan mag u deelnemen aan het tarief van de leden van respectievelijk DGM of SPM. Een overzicht van alle FEMS events? Klik hier. Let wel: Het verlaagd tarief geldt enkel als er expliciet ‘FEMS endorsed’ staat aangegeven!
  • 25% korting op verschillende materiaalkundige publicaties en boeken van Taylor & Francis.
  • 25% korting op verschillende materiaalkundige publicaties van CRC Press.
  • Gratis toegang tot FEMS (Junior) Euromat conferentieproceedings via FEMS webpagina’s die enkel toegankelijk zijn voor leden.
Netwerking

Netwerken met meer dan 20.000 materiaalkundig onderzoekers en ingenieurs.

FEMS nieuwsbrief

Ontvang de FEMS nieuwsbrief met een overzicht van door FEMS-leden georganiseerde events, verslagen van FEMS-events, aankondiging van nieuwe ledenvoordelen enz.

Maak meer kans op FEMS-awards

Je kan door de BvM worden genomineerd voor één of meerdere van de FEMS-awards, toch als je aan de criteria voldoet.

Geef mee richting aan de materiaalkundige O&O-activiteiten in Europa

FEMS onderhoudt zeer goede contacten met de Europese Commissie en belangrijke Europese technologieplatformen. Zo is FEMS lid van de Alliance for Materials (A4M). Als lid van BvM kan je dus mee sturing geven aan de materiaalkundige O&O-activiteiten in Europa en zo bijdragen aan de vele maatschappelijke uitdagingen die onze toekomst mee vorm zullen geven.

Van deze kortingen en verlaagde tarieven genieten?

Als lid van de BvM heeft u toegang tot de ledenpagina’s van de FEMS-website: hier kunt u per event de kortingscodes terugvinden.

Vraag de inloggegevens voor de FEMS-ledenpagina’s aan per mail via onderstaande knop:

Twee vliegen in een klap

Dankzij het FEMS-lidmaatschap genieten BvM-leden van deze voordelen. Bovendien biedt het de BvM tegelijk de mogelijkheden om haar eigen activiteiten uit te dragen en te promoten binnen de grote Europese materialenfamilie.

Meer weten over FEMS?

Wilt u graag nog meer weten over de grote FEMS-familie? Meer info vindt u op hun website.