Als student je netwerk vergroten en kennis opdoen over materialen?

Kijk hier wat een (gratis) studentenlidmaatschap je kan brengen

Voor studenten biedt de Bond voor Materialenkennis, de perfecte toegang tot een beroepsorganisatie van experts in materiaaltechnologie in Nederland en België.

Alle deelgebieden zijn vertegenwoordigd in secties en verenigingen en daarmee is de BvM een interessant netwerk voor de professional in opleiding. De BvM is tevens gelieerd aan de Europese FEMS, Federation of European Materials Societies, en aan de Europese Corrosie Federatie EFC.

Het gratis studentenlidmaatschap is er voor alle studenten die aan een hogeschool of universiteit ingeschreven zijn. Zoek je een bedrijf voor een stage of wil je op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in het veld? Via de BvM kan je in contact komen met de juiste experts.

De voordelen van een lidmaatschap op een rij:
Deelnemen aan activiteiten van de Bond

Als student kan je gratis deelnemen aan bijeenkomsten (lezingen, bedrijfsbezoeken, mini-symposia) en kan je cursussen volgen tegen sterk gereduceerde tarieven, en soms zelfs zonder kosten. Hierdoor heb je eenvoudig toegang tot kennis en een netwerk van mensen met gespecialiseerde kennis en bedrijven.

Digitale nieuwsbrief BvM

Blijf op de hoogte van activiteiten en ander nieuws via onze digitale nieuwsbrief. Als student-lid ontvang je deze eens per drie maanden.

(Internationaal) netwerk

De BvM een interessant netwerk voor de professional in opleiding, want binnen het netwerk kom je in contact met de juiste experts. Via de banden met de FEMS, Federation of European Materials Societies en de EFC European Federation of Corrosion heb je bovendien toegang tot een internationaal netwerk van materiaalexperts.

U BENT VAN HARTE WELKOM!

Wil je als student graag lid worden? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij zullen jouw aanmelding behandelen en je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht. 

Logo Bond voor Materialenkennis