SIM Materials Forum, Antwerp Expo – 11 mei 2022

SIM Materials Forum, dat is kennis maken met de industrie en inzichten vergaren rond materiaalinnovaties. Snuffel rond op de materialenmarkt, wissel wetenschap & techniek uit tijdens de postersessie, en luister naar onze programmamanagers die hun visie delen. Schrijf je in voor SIM Materials Forum!

Het SIM Materials Forum op 11 mei 2022 is een halfdaags evenement over materiaalinnovatie. Het event is opgezet om kennis en vaardigheden uit te wisselen, updates te geven over SIM-projecten en bezoekers in staat te stellen de materiaalgemeenschap in Vlaanderen en daarbuiten te ontmoeten.

De editie van dit jaar focust op vier boeiende onderwerpen:

  • klimaat, hernieuwbare energie & mobiliteit,
  • innovatie toepassingen,
  • circulaire materialen en
  • modellering en digitalisering

SIM Materials Forum is dé plek om materiaalinnovaties te ontdekken!

  • krijg inspiratie van 17 experten die hun visie en laatste innovaties delen tijdens boeiende presentaties
  • ontdek materiaalinnovaties op de materialenmarkt
  • leer bij over wetenschap en techniek op de postersessie
  • krijg ruime mogelijkheden om te netwerken met de materiaalgemeenschap

Het SIM Materials Forum vindt plaats tijdens de Advanced Engineering beurs, een beursconcept gebaseerd op de ontwikkeling en productie van innovatieve producten. Daarmee is SIM Materials Forum een ideaal platform voor bedrijven die bijdragen aan de productie van innovatieve producten, technologieën en elektronica. Met andere woorden: kom langs en sla twee vliegen in één klap!

Interesse, schrijf je (gratis) in (vóór 6 mei): https://www.materialsforum.be/registration-page/

Deel dit bericht: