NKV-themabijeenkomst op 19 januari 2023

Bakstenen muur

Het bestuur van d Nederlandse Keramische Vereniging nodigt je uit voor de NKV Nieuwjaarsreceptie en NKV-themabijeenkomst over 2D/3D-printen van keramiek op donderdag 19 januari 2023 bij MaatWerk Tegels in Utrecht.

We mogen ons verheugen op een mooi programma! MaatWerk Tegels is pionier op het gebied van maken en ontwerpen van digitale transfers, en is sinds kort ook actief in het direct op keramiek printen met glazuur. Ze praten ons hierover bij, en we mogen bij hen ‘in de keuken’ kijken.

Daarnaast vertelt Zerafet Tenwolde-Cansizoglu over de activiteiten binnen haar bedrijf Z3DLABS als het gaat om 3D-printen van hoogwaardige keramische componenten voor o.a. dentale toepassingen en de medische industrie. Tweede spreker is Alf Kurstjens, eigenaar van De Olde Kruyk, een 85 jaar oud bedrijf dat hoogwaardige keramiek maakt, gebruikmakend van traditionele en nieuwe technieken waaronder 3D-printen.

We proosten op het nieuwe jaar, en daarna sluiten we de dag zoals gebruikelijk af met een buffet.

Wanneer?
Donderdag 19 januari 2023 vanaf 16.00 uur tot ca. 20 uur. Inloop vanaf 15.45 uur.

Aanmelden
Per e-mail (uiterlijk zondag 15 januari): voorzitter@ceramics.nl

Meer informatie (also in English): website Nederlandse Keramische Vereniging

Namens het bestuur van de NKV,
Eddy Brinkman, Ries Jeurissen, Alf Kurstjens, Sandra van Riet, Pim van der Vliet en Jos van der Waard